Homepage Over ons

10 jaar geleden

Hoe het allemaal is begonnen.. Wij hebben fysieke winkels sinds 1928 waar we gedroogde hondensnacks voor importeren, nooit de gedachten gehad dat we een online webshop zouden beginnen. Maar 10 jaar geleden gingen steeds meer mensen het online verkopen proberen. Wij gingen maar mee met de trend, maar dachten eerst dat het iets tijdelijks zou zijn. Het begon met de runderoren, bullepezen, runderpens, varkensoortjes ect. de ”basics”. En ja hoor een bestelling! Zo blij als dat we waren dat we onze eerste online bestelling hebben ontvangen! Dat ging al snel naar meerdere orders op een dag! We vonden het eigenlijk ook best wel leuk ”online” verkopen, waardoor we ons meer in gingen verdiepen, dat doen we nog steeds iedere dag. Ook staan wij regelmatig op beurzen, om op deze manier in contact te komen met jullie (onze klanten). Ons assortiment proberen we zo ruim mogelijk te maken, met de nieuwste trends mee doen zoals wij nu kameel, vis en paarden producten verkopen! Lopen wij toch een product mis? Laat het ons weten wij zijn altijd in voor nieuwe producten!

Renè Dijkers & Jeanette van Dam

De beste service

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met veel ervaring in de huisdierenbranche. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met één gemeenschappelijke passie; het welzijn van huisdieren.

Voor vragen, tips, opmerkingen en suggesties staat ons team voor je klaar!

E-mail info@bullepees.nl

Tel. : 075-6703199

Bent u niet tevreden met het product? Geen zorgen neem gerust contact met ons op. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing!

pexels-chevanon-photography-1108099